Online regisztráció - EKE-gyereksíverseny

Kommunikációs nyelv

Kérjük, válassza ki kedvenc kommunikációs nyelvét. Vállaljuk, hogy ezután – lehetőségeink függvényében – szóban is, írásban is ezen a nyelven kommunikálunk Önnel.

Szülő adatai

Kapcsolat

Lehetőség szerint, kérünk egy mobiltelefonszámot megjelölni. Külföldi számok esetén, ország-hívószámmal.
Kérjük, érvényes e-mail címet jelöljön meg és helyesen írja be, ellenkező esetben a sikeres regisztrációját igazoló és a fizetendő összeget megjelölő levél nem fog megérkezni Önhöz!

Cím

tömbház, lépcsőház, emelet, lakás

EKE-tag?

Ha csak a másik szülő EKE-tag, írja be a teljes nevét.

Részvételi hozzájárulás

EKE tagok gyermekei számára 10 RON/gyermek, nem EKE-tagok gyermekei számára 20 RON/gyermek.
* az EKE-tagságra vonatkozó kedvezmény abban az esetben vehető igénybe, ha ki van fizetve a 2022 évre is a tagsági díj.
* Ingyenes a nevezés az ugyanazon családból benevezett harmadik gyermektől kezdve.

A résztvevő által igényelt különleges kedvezmény

Abban az esetben, ha valaki a részvételi hozzájárulásra vonatkozóan szociális, vagy egyéb különleges kedvezményt igényel, kérjük, az alábbi mezőben szíveskedjen megnevezni és megindokolni kérését.
Kedvezmény igénylése esetén kérjük, várja meg a szervezők válaszát, és csak ezt követően fizesse be a részvételi költségeket. Befizetett költségeket NEM térítünk vissza sem teljesen, sem részben.

Versenyző adatai

Fizetendő összeg: 20 RON

Regisztrálási útmutatás
Az online nevezési űrlapot figyelmesen és pontosan ki kell tölteni, majd a "Regisztrálok" gombra kell kattintani. Ezt követően egy képernyőüzenetben igazoljuk, hogy a regisztráció sikeresen megtörtént. Ezzel egyidőben a nevezési űrlapon kitöltött adatok elektronikus levélben megérkeznek a nevezőhöz és a szervezőkhöz egyaránt. Amennyiben a nevezés regisztrálását követően NEM kap képernyőüzenetet vagy NEM érkezik meg az említett levél, a regisztráció NEM volt SIKERES! Kérjük, próbálja meg újra és figyelmesebben kitölteni, majd elküldeni az űrlapot, vagy lépjen kapcsolatba a szervezőkkel.Kérjük, CSAK EGYSZER nyomja meg a gombot, majd várjon, amíg a rendszer feldolgozza az adatokat.
A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre, hogy a diabéteszes, reumás és onkológiai betegségekkel együtt élő gyerekeket gyógyító élményekkel ajándékozza meg, ingyenes táborain keresztül. Az EKE – Kolozsvár 1891 a síversenyek részvételi hozzájárulásainak 10%-ával támogatja az ingyenes élményterápiás táborok költségeinek a fedezését.
Részvételi hozzájárulásával Ön is lehetővé teszi, hogy a Yuppi még több krónikusan beteg gyereket fogadhasson táboraiba!

Síverseny plakát

Honlapunk fejlesztésének támogatója:
Bethlen Gábor alap